Jdi na obsah Jdi na menu
 


Útulek č.4

27. 5. 2008

Brněnský Max
Problém opuštěných a toulavých koček ve městě Brně.

Telefon: 603504660
Zodpovědná osoba: Maňasová Elen
WWW: www.brnenskymax.estranky.cz/
Mail: brnenskymax@seznam.cz

O nás:

Toužíte po kočičce?
Chcete pomoci kočkám bez domova?
Všímáte si koček v ulicích města Brna?
 
Kočkám volně žijícím v ulicích města Brna, kočkám nalezeným či opuštěným pomáháme zhruba osm let. V současné době jde o několik soukromých depozit, domácností dobrovolníků, ve kterých se tito starají o opuštěné či nalezené kočky, kocoury a koťata. Prioritou jsou kastrace volně žijících koček na území města Brna. Tuto činnost provádíme ve svém volném čase a na vlastní náklady a proto není bohužel možné pomoci vždy a všude. Vždy si však poslechneme vaše problémy a navrhneme řešení podle našich dosavadních zkušeností. Pak jistě dáme síly dohromady a problém bude zdárně vyřešen.
Najdete u nás nejen koťata, ale i kočky dospělé všech barev a stáří. Všechny kočky jsou očkované, dospělé jsou kastrované. Se zájemcem nejprve probereme jeho představu o kočce, podmínky, které kočce může poskytnout. Některé kočky jsou výhradně bytové, jiné potřebují výběh, některé jsou postižené a podle toho je nutno volit jejich podmínky umístění. Mnoho záleží také na povaze kočky. Jakmile dohoda o adopci úspěšně proběhne, podepisují nový pečovatel i depozitum protokol, nový majitel dostává s sebou očkovací průkaz a vyjádření veterináře o aktuálním stavu kočky.
Jsme velmi rádi, když výsledkem našeho snažení je spokojený nový majitel, kočka i původní pečovatel a zachránce kočky, kterého hřejí u srdce dobré zprávy z nového domova jeho svěřence.
Můžete pomoci depozitováním koček /do jejich umístění či jen na pár dnů po kastraci, krmivo, léky, vakcinaci zajistíme/, inzerováním koček na netu a vyhledáváním inzerátů zájemců. Také hledáme pomocníky při odchytu /jde jen o dohled nad klecí/ či případný odvoz.
Pokud toužíte po kočičím mazlíkovi či chcete pomoci, ozvěte se prosím. Za každou snahu děkujeme.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář